1. slimme apparaten
  2. slimme verlichting

Top 10 slimme verlichting voor je woning

Laatst bijgewerkt: 22 mrt. 2023

Met trots presenteren we de top 10 producten waardoor je het beste uit je verlichting kunt halen: Met een simpele druk op de knop het licht aan of uit doen, de verlichting programmeren en energie besparen. Een avontuur dat bij iedereen past! 

Soms ben je op zoek naar de ideale slimme verlichting voor je woning. Je wil dan wel de beste slimme verlichting vinden, maar je wil hier niet een uur naar hoeven zoeken. Dit is precies de reden waarom wij, van Woonrecensie.nl, voor jou aan de slag zijn gegaan. 

Wij zijn voor je aan de slag gegaan om de ideale top 10 slimme verlichting voor je op te stellen. Op die manier hoef jij niet te zoeken naar de beste slimme verlichting voor je woning maar kun je ze wel eenvoudig vinden. We leggen je precies uit waarom deze top 10 ontstaan is en hoe jij er een voordeel aan hebt.

De beste slimme verlichting voor je woning 

De beste slimme verlichting voor je woning wil iedereen wel hebben. Je woning is namelijk de plek waar je een fijn gevoel moet hebben en waar je echt thuis moet komen. Daarom is het zo belangrijk om de slimme verlichting vergelijken waar te maken. Op die manier zie je direct wat handig is en want niet. 

Bij Woonrecensie.nl zijn we altijd druk bezig met het verwerken van nieuwe slimme verlichting. Een slimme verlichting kopen moet namelijk eenvoudig gaan, maar je moet wel zeker weten dat je een goede koopt. Daarom helpen wij je hier graag mee met onze top 10. 

Een top 10 vol goede slimme verlichting

Onze top 10 slimme verlichting staat vol met alleen maar goede slimme verlichting. De slimme verlichting moeten allemaal door een slimme verlichting test heen, zodat we zeker weten dat het een best getest slimme verlichting is. Zo voorkomen we dat we slimme verlichting aanprijzen die helemaal niet zo goed zijn. Het is van groot belang dat ze juist van de beste kwaliteit zijn.

Wat is de beste slimme verlichting? Wij hebben alleen de beste slimme verlichting uitgezocht voor onze top 10. Daarom hoef je niet bang te zijn dat je een verkeerde koopt. Het is wel goed om altijd zelf nog wat onderzoek uit te voeren, zodat je zeker weet dat een slimme verlichting voor jou ideaal is.

Marleen
Marleen

Mijn naam is Marleen en ik ben verheugd om mijzelf voor te stellen als jullie toegewijde gids in de wonderlijke wereld van interieur en wonen. Als fervent interieurliefhebber en gepassioneerde productreviewer is het een eer om mijn bevindingen en inzichten te delen op deze prachtige website.

Inhoudsopgave

Populaire FAQS over deze slimme verlichting recensies

Een top 10 slimme verlichting bepalen hoeft niet per se moeilijk te zijn. Het is vooral belangrijk dat we goed kijken naar alle opties die een slimme verlichting heeft. Aan de hand daarvan kunnen we sneller de kwaliteit van een slimme verlichting vaststellen. 

Zodra we de kwaliteit weten, kunnen we verder kijken naar alle andere opties. Zo zorgen we ervoor dat we een compleet beeld krijgen van een slimme verlichting. Hierdoor kan een top 10 slimme verlichting ontstaan en zorgen we ervoor dat iedereen er gebruik van kan maken. Het is wel altijd goed om zelf ook nog wat onderzoek te doen.

De slimme verlichting die op onze website staan, zijn allemaal recent getest. We proberen de slimme verlichting zo recent mogelijk te houden. Wanneer er nieuwe slimme verlichting op de markt komen, gaan we ook kijken of deze in onze top 10 thuis horen. Zo niet, dan zal je ze niet zien verschijnen. 

Het kan dus voorkomen dat we de top 10 wel aanpassen. Dit doen we, zodat de top 10 slimme verlichting zo actueel mogelijk blijft. Zo kunnen we voorkomen dat we een goede slimme verlichting missen. Het is juist belangrijk om alles bij te houden en te kijken welke mogelijkheden we allemaal hebben.

Op Woonrecensie.nl kun je verschillende slimme verlichting ervaringen vinden. Deze ervaringen staat op de website voor ons zelf, maar ook voor onze klanten. De ervaringen zijn bedoeld om naar te kijken als een tip. Je kan namelijk precies lezen of een slimme verlichting goed is of niet. 

Het is wel goed om te onthouden dat ervaringen altijd een mening zijn. Als iets voor één iemand geldt, hoeft dit niet voor iedereen te gelden. Daarom is het belangrijk om altijd zelf ook nog te kijken naar de opties en of hij desondanks toch wel bij je past of niet.

Top 10 best geteste slimme verlichting van nu!

Hampton buitenlamp met Smart WIFI LED.

5/5

Deze Hampton buitenlamp met Smart WIFI LED biedt een mooie combinatie tussen elegantie en slimheid. Met het slimme LED licht van Calex is het mogelijk om de lichtintensiteit aan te passen en meerdere lichtinstellingen te creëren. Deze lichtbron is eenvoudig en snel te bedienen met de bijgeleverde app. De Hampton buitenlamp heeft een prachtige landelijke strakke uitvoering. Deze buitenlamp is gemaakt van RVS met een gepantserde laklaag (poedercoating) in de kleur zwart. Hierdoor is deze lamp bestand tegen alle weersomstandigheden. Deze muurlamp is ideaal voor het verlichten van notariswoningen, herenhuizen, op strakke muren en moderne woningen. De Hampton buitenlamp is 44.00cm hoog, 22.00cm breed en 24.00cm diep met een E27 fitting. Met deze buitenlamp creëer je eenvoudig een sfeervolle en gepersonaliseerde buitenverlichting.

Philips Hue Entertainment Bundel voor 65 inch TV 1 HDMI Sync Box (incl. HDMI kabel) 1 Philips Hue Play Gradient.

5/5

Met de Philips Hue Entertainment Bundel voor 65 inch TV krijg je een extra beleving voor je media-ervaring. De bundel bestaat uit de Philips Hue Play HDMI Sync Box met bijgeleverde HDMI-kabel, waarmee je jouw tv of streamingapparaat aansluit op je Philips Hue-systeem. Hierdoor worden kleuren, contrasten en lichtintensiteiten in real-time gematcht met het beeld op je tv-scherm. Daarnaast krijg je ook de Philips Hue Play Gradient meegeleverd. Dit is een ledstrip die je achter je tv kunt bevestigen. De Play Gradient heeft 16 miljoen kleuren en meerdere dynamische lichteffecten om jouw beeldscherm om te toveren tot een indrukwekkend schouwspel. De ledstrip reageert ook op het geluid van je tv-programma’s en films, waardoor je optimaal kunt genieten van je entertainment.

Philips Hue Dimmer Switch Draadloze schakelaar Slimme verlichting Accessoire - incl. Batterij.

5/5

De Philips Hue dimmer switch is een unieke accessoire die de verlichting in je huis naar een hoger niveau tilt. Je kunt de dimmer switch op meerdere manieren bevestigen. Je kunt er een draadloze schakelaar van maken die je overal in huis neer kunt zetten en die je met één druk op de knop kunt bedienen. Of je kunt de wandhouder gebruiken om de dimmer switch in een bestaande lichtschakelaaropening te plaatsen. De wandhouder is breed genoeg zodat je hem mooi kan wegwerken, zonder rare rafelrandjes. De Philips Hue dimmer switch is een eenvoudige maar effectieve manier om je verlichting in huis te bedienen. Je kunt je lampen dimmen, feller zetten, bladeren door lichtscènes, de verlichting aanpassen aan het moment van de dag en nog veel meer. En met de meegeleverde batterij heb je nooit meer last van ongewenste stroomuitval. Gebruik de dimmer switch in combinatie met de Hue Bridge om je verlichting in huis helemaal naar smaak te personaliseren via de Hue app. Dankzij de Philips Hue dimmer switch heb je de slimmeste verlichting die je je kunt voorstellen!

Philips Hue bewegingssensor.

5/5

Met de Philips Hue bewegingssensor kun je je slimme Hue lampen activeren zodra er iets beweegt in de kamer. De sensor is zo ontworpen dat hij ook beschikt over een daglichtsensor die detecteert of er nog voldoende daglicht is. Hierdoor krijg je alleen licht als je het nodig hebt. De gevoeligheid kan worden ingesteld via de Philips Hue app op je smartphone of tablet. De bewegingssensor werkt op batterijen en is eenvoudig te monteren met behulp van een magneet of schroeven overal in huis. De Philips Hue bewegingssensor is een handig en gemakkelijk te gebruiken apparaat dat je helpt om je energieverbruik te verminderen. Door het gebruik van het daglicht en de bewegingssensor krijg je alleen licht als je het nodig hebt. Daarnaast heb je ook nog de flexibiliteit om de gevoeligheid aan te passen en om de sensor overal te plaatsen waar je maar wilt.

Philips Hue Bridge Slimme verlichting Accessoire - V2.

5/5

Met de Philips Hue Bridge creëer je de ultieme slimme verlichting. De Bridge is het brein van het slimme Philips Hue verlichtingssysteem en biedt je de mogelijkheid om tot wel vijftig lampen en accessoires te bedienen, waar je ook bent. Verbind de Bridge eenvoudig met je router en gebruik de gratis Philips Hue app op je smartphone of tablet om alle Hue lampen in je woning te bedienen. Met de app stel je jouw verlichting in met timers, automatiseringen en aangepaste lichtscènes naar jouw wens. Je kunt zelfs met geofencing je verlichting zo instellen dat je slimme lampen je thuis verwelkomen. Heb je ook een Philips Hue Play HDMI sync box, dan maak je met de Bridge en de Hue app echt een spectaculair lichtspektakel. Je Hue verlichting verandert in surround verlichting en past zich naadloos aan volgens de kleuren op je televisiescherm, of je nu een concert beluistert, een film streamt of een game speelt. De Philips Hue Bridge is de ultieme oplossing voor jouw slimme verlichting.

Philips Hue Lily Starterkit tuinspot en gekleurd licht 3-spots - laagspanning basis.

5/5

De Philips Hue Lily Starterkit tuinspot en gekleurd licht 3-spots - laagspanning basis is een ultieme slimme verlichting voor je tuin. Deze basisset bevat drie lichtpunten, een voedingsunit, alle kabels en aardpennen die je nodig hebt. De lampen zijn volledig draaibaar en voorzien van LED-verlichting die je 16 miljoen kleuren geeft om mee te spelen. Verbinding maken met de Philips Hue Bridge en bediening via de app op je smartphone of tablet is eenvoudig. Met slimme functies zoals timers en automatische schakelfuncties, kun je je tuinverlichting aanpassen aan jouw wensen. De Hue Lily is stofdicht en waterbestendig met zijn IP67-classificatie, waardoor hij ook in regenachtige omstandigheden perfect werkt. Kortom, met de Philips Hue Lily zet je zelf de toon in je tuin!

Philips Hue Bewegingssensor Buiten.

5/5

Met de Philips Hue Bewegingssensor Buiten heb je optimaal gebruik van jouw slimme verlichting. De buitensensor is ontworpen om tegen alle weersomstandigheden te kunnen en werkt volledig draadloos op batterijen, dus je kunt hem eenvoudig overal plaatsen. Instellen gebeurt via de Philips Hue app op je smartphone of tablet. Met deze app pas je de gevoeligheid van de daglichtsensor aan, waardoor je verlichting alleen aangaat als je het echt nodig hebt. Daarnaast weet de sensor wanneer er iemand passeert en gaat het licht automatisch aan. Zo hoef je nooit meer in het donker naar je sleutels te zoeken! De Philips Hue Bewegingssensor Buiten is een praktische manier om je verlichting te bedienen. De sensor heeft een slagvaste behuizing en is bestand tegen alle weersomstandigheden. De batterijen zijn ook gemakkelijk te vervangen, zodat je de sensor altijd kunt gebruiken. Je kunt de sensor ook in verschillende richtingen instellen om de beste dekking te krijgen. De Philips Hue Bewegingssensor Buiten is een ideaal product om je verlichting automatisch te kunnen bedienen.

Philips Hue wall switch module slimme verlichting accessoire 2 stuks.

5/5

De Philips Hue wandschakelaarmodules bieden de perfecte manier om je verlichting te bedienen en tegelijkertijd je huis te verfraaien. Deze twee modules stellen je in staat om je slimme Hue lampen altijd bereikbaar te houden via de app. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je lampen helemaal zonder stroom komen te zitten wanneer iemand de lichtschakelaar uitdoet. Bovendien zijn de modules goed te combineren met je gewone lichtschakelaar, waardoor je met één druk op de knop alle slimme lampen in een kamer of zone kunt bedienen. Met behulp van de Hue app is het instellen van de wandschakelaarmodule eenvoudig. Je kunt tot wel drie lichtscènes instellen door aan en uit te schakelen met de schakelaar. Om de modules te gebruiken heb je wel een Hue Bridge nodig. Met deze Bridge kun je 50 lampen en 12 accessoires bedienen in je gehele huis, zelfs in de tuin. Je krijgt ook toegang tot verschillende geavanceerde functies, zoals timers, routines en bediening van je lampen als je niet thuis bent. Dus geef je huis een extra dimensie met deze Philips Hue wandschakelaarmodules.

Philips Hue starterspakket E27 Lichtbron met Bridge en 1 Dimmer Switch en gekleurd licht 3 x 9W Bluetooth.

5/5

De Philips Hue starterspakket E27 Lichtbron met Bridge en 1 Dimmer Switch en gekleurd licht 3 x 9W Bluetooth is de ultieme slimme verlichting voor je huis. De kit bevat drie Hue White and color ambiance standaardlampen met E27-fitting. Met deze lampen kun je genieten van prachtig LED-licht in elke kleur of wittint die je maar wil. Je kunt koelwit licht instellen als je meer focus nodig hebt om te werken, warmwit licht als je wilt ontspannen of kies uit één van de 16 miljoen prachtige kleuren. De lampen hebben een sterkte van 1100 lumen, wat vergelijkbaar is met een gewone gloeilamp van 75 W. Met de bijgeleverde dimmer switch heb je de mogelijkheid om je lampen aan en uit te doen, te dimmen, feller te zetten of een voorgeprogrammeerd lichtrecept in te stellen. De dimmer switch kun je gemakkelijk ophangen waar je maar wil, bijvoorbeeld op de plek van een bestaande lichtknop. Je kunt ze zelfs van de magnetische wandhouder halen en bij je dragen als afstandsbediening. Om gebruik te maken van alle slimme verlichtingsfuncties zoals timers, automatiseringen en bediening als je niet thuis bent, is de starterkit compleet met een Hue Bridge.

Philips Hue starterkit zachtwit licht 3 lampen E27 1100lm 1 dimmer switch.

5/5

Met de Philips Hue starterkit verandert je woning in een slimme omgeving. Deze kit bevat drie standaardlampen met een E27-fitting, die je steeds van prachtig warmwit LED-licht kunt voorzien. De lampen hebben een sterkte van 1100 lumen, wat vergelijkbaar is met een gloeilamp van 75 W. Met deze lampen heb je de mogelijkheid om het licht feller te zetten als je een ingewikkeld recept aan het volgen bent of wanneer je wilt werken. En wanneer je een gezellige sfeer wilt creëren is het ook mogelijk om het licht te dimmen. De starterkit bevat ook een Hue dimmer switch, die je gemakkelijk overal kunt ophangen waar je maar wil. Hiermee kun je gemakkelijk je lampen aan en uit zetten, dimmen of feller zetten. Je kunt de switch ook van de magnetische wandhouder halen en bij je dragen als afstandsbediening. De kit is ook compleet met een Hue Bridge, waarmee je toegang krijgt tot alle slimme verlichtingsfuncties. Met de Bridge kun je bijvoorbeeld timers instellen, automatische verlichting maken en je verlichting vanuit elke locatie bedienen.

slimme verlichting productvergelijking - Eindoordeel

Wij hebben de top 10 slimme verlichting natuurlijk gemaakt dus we hebben hier wel een oordeel over. Voor ons bestaat de top 10 alleen maar uit uitstekende slimme verlichting. We doen hard ons best om de top 10 zo actueel mogelijk te houden en ervoor te zorgen dat iedereen gebruik kan maken van de top 10. 

Wanneer je gebruik maakt van onze top 10 slimme verlichting is het van belang dat je zelf wel nog wat onderzoek doet. Dit is handig omdat iedereen situatie anders is. Je kunt daarom niet zomaar van de top 10 slimme verlichting uit gaan.

Natuurlijk zijn alle 10 de slimme verlichting uit onze lijst van goede kwaliteit maar de nummer 1 heeft misschien andere producteigenschappen dan de eigenschappen die jij belangrijk vindt en naar op zoek bent in een slimme verlichting.

Conclusie Unknown beste getest

Het kiezen van slimme verlichting voor jouw huis is een belangrijke beslissing. We hopen dat je beter geïnformeerd bent door onze blog over de 10 producten die we hebben uitgelicht. Je hebt waarschijnlijk al besloten welke slimme verlichting het beste bij jouw behoeften past. Als je nog meer informatie zoekt, staan we altijd klaar om je te helpen. We hopen dat je de beste slimme verlichting hebt gevonden die bij jouw behoeften past en dat je verlichting hebt om je huis in stijl te verlichten zonder veel geld uit te geven. Wat je ook kiest, zorg ervoor dat je product veilig is en het beste bij je behoeften past. Maak je geen zorgen als je van gedachten verandert; je kunt altijd contact met ons opnemen als je advies of informatie nodig hebt.

 

Gepubliceerd op: 22 feb. 2023