1. veiligheid
  2. brandblusser

Top 10 brandblussers voor je woning

Laatst bijgewerkt: 22 mrt. 2023

Gelukkig zijn er eenvoudige manieren om branden te blussen voordat er ernstige schade ontstaat. Shop niet zonder eerst te weten te komen welke brandblusser je nodig hebt. Daarom hebben we een lijst samengesteld met de top 10 brandblussers van dit moment. Het is een gids die je helpt bij het maken van je keuze voor het juiste product. Hierin vind je informatie over de verschillende types, zoals poeder, schuim en water blusapparaten. Je krijgt ook informatie over wat je kunt verwachten wanneer je deze brandblussers koopt en hoe je er het best mee kunt omgaan. 

Soms ben je op zoek naar de ideale brandblusser voor je woning. Je wil dan wel de beste brandblussers vinden, maar je wil hier niet een uur naar hoeven zoeken. Dit is precies de reden waarom wij, van Woonrecensie.nl, voor jou aan de slag zijn gegaan. 

Wij zijn voor je aan de slag gegaan om de ideale top 10 brandblussers voor je op te stellen. Op die manier hoef jij niet te zoeken naar de beste brandblusser voor je woning maar kun je ze wel eenvoudig vinden. We leggen je precies uit waarom deze top 10 ontstaan is en hoe jij er een voordeel aan hebt.

De beste brandblussers voor je woning 

De beste brandblussers voor je woning wil iedereen wel hebben. Je woning is namelijk de plek waar je een fijn gevoel moet hebben en waar je echt thuis moet komen. Daarom is het zo belangrijk om de brandblussers vergelijken waar te maken. Op die manier zie je direct wat handig is en want niet. 

Bij Woonrecensie.nl zijn we altijd druk bezig met het verwerken van nieuwe brandblussers. Een brandblusser kopen moet namelijk eenvoudig gaan, maar je moet wel zeker weten dat je een goede koopt. Daarom helpen wij je hier graag mee met onze top 10. 

Een top 10 vol goede brandblussers

Onze top 10 brandblussers staat vol met alleen maar goede brandblussers. De brandblussers moeten allemaal door een brandblusser test heen, zodat we zeker weten dat het een best getest brandblusser is. Zo voorkomen we dat we brandblussers aanprijzen die helemaal niet zo goed zijn. Het is van groot belang dat ze juist van de beste kwaliteit zijn.

Wat is de beste brandblussers? Wij hebben alleen de beste brandblussers uitgezocht voor onze top 10. Daarom hoef je niet bang te zijn dat je een verkeerde koopt. Het is wel goed om altijd zelf nog wat onderzoek uit te voeren, zodat je zeker weet dat een brandblusser voor jou ideaal is.

Marleen
Marleen

Mijn naam is Marleen en ik ben verheugd om mijzelf voor te stellen als jullie toegewijde gids in de wonderlijke wereld van interieur en wonen. Als fervent interieurliefhebber en gepassioneerde productreviewer is het een eer om mijn bevindingen en inzichten te delen op deze prachtige website.

Inhoudsopgave

Populaire FAQS over deze brandblussers recensies

Een top 10 brandblussers bepalen hoeft niet per se moeilijk te zijn. Het is vooral belangrijk dat we goed kijken naar alle opties die een brandblusser heeft. Aan de hand daarvan kunnen we sneller de kwaliteit van een brandblusser vaststellen. 

Zodra we de kwaliteit weten, kunnen we verder kijken naar alle andere opties. Zo zorgen we ervoor dat we een compleet beeld krijgen van een brandblusser. Hierdoor kan een top 10 brandblussers ontstaan en zorgen we ervoor dat iedereen er gebruik van kan maken. Het is wel altijd goed om zelf ook nog wat onderzoek te doen.

De brandblussers die op onze website staan, zijn allemaal recent getest. We proberen de brandblussers zo recent mogelijk te houden. Wanneer er nieuwe brandblussers op de markt komen, gaan we ook kijken of deze in onze top 10 thuis horen. Zo niet, dan zal je ze niet zien verschijnen. 

Het kan dus voorkomen dat we de top 10 wel aanpassen. Dit doen we, zodat de top 10 brandblussers zo actueel mogelijk blijft. Zo kunnen we voorkomen dat we een goede brandblusser missen. Het is juist belangrijk om alles bij te houden en te kijken welke mogelijkheden we allemaal hebben.

Op Woonrecensie.nl kun je verschillende brandblussers ervaringen vinden. Deze ervaringen staat op de website voor ons zelf, maar ook voor onze klanten. De ervaringen zijn bedoeld om naar te kijken als een tip. Je kan namelijk precies lezen of een brandblussers goed is of niet. 

Het is wel goed om te onthouden dat ervaringen altijd een mening zijn. Als iets voor één iemand geldt, hoeft dit niet voor iedereen te gelden. Daarom is het belangrijk om altijd zelf ook nog te kijken naar de opties en of hij desondanks toch wel bij je past of niet.

Top 10 best geteste brandblussers van nu!

Schuimblusser 6 liter Inclusief keuringssticker en bevestigingsbeugel Voldoet aan de wettelijke eisen.

5/5

Onze schuimblusser 6 liter is een betrouwbare en veilige oplossing voor het blussen van branden. Het apparaat heeft een zeer hoge kwaliteit en voldoet daarom aan alle wettelijke eisen. Deze schuimblusser is uitgerust met een geperst messing ventiel, een manometer en een testaansluiting. Deze stevige cilinder is voorzien van een polyesterpoeder coating aan de buitenkant en een flexibele coating aan de binnenkant. Hierdoor is de schuimblusser sterk bestand tegen krassen en corrosie. De speciale nozzle geeft een optimaal sproeipatroon, waardoor het blusschuim een hoge bluskracht heeft. Bovendien beschermt de stalen voet de cilinder tegen beschadigingen. De schuimblusser 6 liter wordt geleverd met een keuringssticker en bevestigingsbeugel. Deze bevestigingsbeugel zorgt ervoor dat de schuimblusser altijd op de juiste plaats blijft hangen. Daarnaast wordt de schuimblusser geleverd met een handleiding waarin staat beschreven hoe het apparaat gebruikt en onderhouden moet worden. Veiligheid Centraal garandeert dat de schuimblusser aan alle wettelijke eisen voldoet en dat deze van de allerhoogste kwaliteit is.

Ogniochron Brandblusser poeder 2 kg GP-2x ABC/MP.

5/5

De Ogniochron Brandblusser poeder 2 kg GP-2x ABC/MP biedt u perfecte bescherming tegen brand. Dankzij het poeder met ABC- en MP-normering is deze brandblusser geschikt voor zowel elektrische als vloeibare branden. De blusser heeft een afmeting van 30 cm x 20 cm x 10 cm en weegt 2 kg. Door de handige montagebeugel is de blusser zeer eenvoudig op te hangen. Met deze beugel kun je de brandblusser ook aan de muur of aan de vloer bevestigen. Je kunt de brandblusser dus eenvoudig bij de hand houden in elke ruimte waar je hem nodig hebt, zoals in de keuken, huiskamer, auto, boot, caravan of camper.

ANAF PS1-XN ABC Poederblusser 1KG + ophangbeugel, inclusief 1 jaar keuring.

5/5

De ANAF PS1-XN ABC poederblusser is een kleine maar krachtige poederblusser die wel 1 kg poeder kan bevatten. Dankzij deze poederblusser kun je branden snel en efficiënt blussen. De poederblusser is uitgerust met een ophangbeugel, waardoor hij gemakkelijk op te hangen is aan een wand. Hierdoor heeft hij altijd een zichtbare locatie en is hij altijd binnen handbereik. De ANAF PS1-XN ABC poederblusser is ook uitgerust met een 1 jaar keuring. Hiermee kun je ervoor zorgen dat de poederblusser in goede staat is en dat je erop kunt vertrouwen dat hij functioneert als je hem nodig hebt. Ook is de poederblusser uitgerust met een veiligheidsventiel. Dit helpt om te voorkomen dat er te veel druk ontstaat in de poederblusser, wat kan leiden tot schade. Al met al is de ANAF PS1-XN ABC poederblusser een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een kleine, krachtige poederblusser.

SAVS® Brandblus box Poeder klein Brandblusser poeder 1 kg Blusdeken 100 x 100 cm Blusrating 8A 34B Met montagebeugel.

5/5

Met de SAVS® Brandblus box Poeder klein haal je een krachtige en betrouwbare brandblusser in huis. Deze box bevat een brandblusser poeder van 1 kg, een blusdeken van 100 x 100 cm en een montagebeugel. Dankzij de compacte afmeting is deze box eenvoudig te vervoeren en op te bergen. De brandblusser heeft een blusrating van 8A 34B en biedt uitstekende bescherming tegen elektronische branden. Bij het gebruik van de brandblusser wordt de brand geblust door de poeder op de brand te strooien. De poeder smoort de brand door een laag te vormen die de brandstof en zuurstof onttrekt. Daarnaast wordt de brand ook verdooft door de koelende werking van de poeder. De blusdeken is gemaakt van een hitte- en vlambestendige stof en kan worden gebruikt om kleine brandjes te smoren, bijvoorbeeld in de keuken. Tot slot wordt de montagebeugel meegeleverd, waardoor je de brandblusser gemakkelijk kan ophangen en altijd binnen handbereik hebt. Met de SAVS® Brandblus box Poeder klein ben je beter voorbereid op eventuele branden. De box biedt een uitstekende bescherming en is makkelijk te vervoeren. Zo is je woning altijd optimaal beschermd tegen mogelijke branden.

Smartwares FEX-15230 Brandblusser 3 Liter Schuim Inclusief ophangbeugel Brandklasse AB BSI Gecertificeerd.

5/5

De Smartwares FEX-15230 Brandblusser is gemaakt van een stevig materiaal en heeft een drukknop om te bedienen. Hij beschikt over een ophangbeugel, zodat hij makkelijk en veilig in huis kan worden opgehangen. De brandblusser is gecertificeerd volgens de BSI en is klasse AB. De Smartwares FEX-15230 Brandblusser is in staat om brand te blussen met schuim, waardoor het een goede keuze is voor de meeste soorten brand. Hij is licht van gewicht en erg handig in gebruik. Dankzij de drukknop kan de brandblusser eenvoudig worden geactiveerd, zodat je direct in actie kunt komen om een brand te blussen.

OgnioChron Brandblusser poeder 1 kg 8A 34B Met montagebeugel Ook voor auto, boot, caravan of camper Poederblusser.

5/5

Met de OgnioChron Brandblusser poeder 1 kg 8A 34B Met montagebeugel heb je de perfecte brandblusser voor elke situatie. Deze poederblusser is geschikt voor gebruik in auto's, boten, campers en caravans. Hij is voorzien van een montagebeugel, zodat je hem altijd bij de hand hebt. De OgnioChron Brandblusser poeder 1 kg 8A 34B is gemaakt van hoogwaardige materialen en is voorzien van een hoge kwaliteit poeder dat zeer effectief is tegen branden van elke aard. Het poeder is uitgerust met een speciale vernevelingstechnologie, waardoor het een groot deel van de brand kan blussen. Het poeder heeft ook een laag corrosiegevaar, waardoor het veilig is om te gebruiken. Het gewicht van de blusser is slechts 1 kilogram, waardoor hij gemakkelijk te transporteren is. Hij is ook voorzien van een druksysteem, waardoor er geen gevaarlijke stoffen vrijkomen bij het gebruik.

Brandblusser 2L AB F schuim + manometer.

5/5

De Brandblusser 2L AB F schuim + manometer is een betrouwbare, effectieve manier om branden te bestrijden. Deze brandblusser is geschikt voor gebruik bij keukenbranden en vetbranden, met de F klasse 25. De brandblusser heeft een inhoud van 2 liter schuim dat is gecertificeerd volgens EN3/7, PED 97/23/EC, MED 96/98/EC en AFFF CE0029. Deze brandblusser is ook voorzien van een manometer die de druk in de tank aangeeft. De Brandblusser 2L AB F schuim + manometer is een zeer betrouwbare oplossing voor het bestrijden van branden. Het is een veilige, gecertificeerde brandblusser die bestand is tegen extreme temperaturen, en biedt een hoge mate van betrouwbaarheid en effectiviteit. Bovendien is de manometer een handig hulpmiddel om het drukniveau in de tank te controleren. Met deze brandblusser bent u altijd goed beschermd!

Schuimblusser 6 liter Inclusief keuringssticker en bevestigingsbeugel 3 stuks Voldoet aan de wettelijke eisen.

5/5

Deze schuimblusser 6 liter van Veiligheid Centraal is voorzien van een keuringssticker en bevestigingsbeugel 3 stuks. Hij voldoet aan de wettelijke eisen. De cilinder is van hoogwaardige materiaal gemaakt en is bekleed met een polyesterpoeder coating aan de buitenzijde en een flexibele coating aan de binnenzijde. Dit zorgt ervoor dat de schuimblusser optimaal beschermd is tegen beschadigingen. De nozzle geeft een sproeipatroon dat het blusschuim extra kracht geeft. Ook is het ventiel gemaakt van geperst messing, dat is voorzien van een manometer en testaansluiting. Met de bevestigingsbeugel 3 stuks is de schuimblusser eenvoudig te monteren. Zo is de schuimblusser altijd paraat voor een eventuele brand.

Prymos Universele spraybrandblusser.

5/5

De Prymos Universele spraybrandblusser is een absolute must voor een ieder die veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Met een gepatenteerde Micro-Fog-Technology spuitknop is de blusser zeer efficiënt en gericht. De blusser is licht in gewicht, compact en met één hand te bedienen. Je hoeft alleen maar een simpele druk op de knop te geven en het vuur is binnen enkele seconden gedoofd. Dit product is geschikt voor een breed scala aan branden, zoals klasse A: vaste stoffen, klasse B: vloeistoffen en klasse F: (frituur) vet. Het is zelfs geschikt voor vetbranden en branden in of nabij elektrische installaties. De Prymos Universele brandblusser heeft een blusrating van 5A, 21B, 15F (15 liter frituurvet) en een minimaal 5 jaar houdbaarheid/garantie. De Prymos Universele spraybrandblusser is een veiligheidsproduct dat eenvoudig te bedienen is. Met een lage verspilling en een gerichte straal is deze brandblusser zeer effectief. Het is ideaal voor vrijwel alle beginnende branden in en rond huis, kantoor of werkplaats. Door de haarlakbus/deodorantbus-achtige vormgeving is de blusser geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd. Toonaangevend in de markt graag de Prymos de productie van deze brandblussers in eigen beheer. Dit garandeert dat de kwaliteit van de producten gewaarborgd blijft.

Smartwares 10.018.56 Brandblusser 1kg Poeder Inclusief ophangbeugel Brandklasse ABC BSI Gecertificeerd.

5/5

De Smartwares 10.018.56 Brandblusser is een effectief en betrouwbaar hulpmiddel voor het blussen van kleine branden. De poederbrandblusser bevat 1kg poeder, wat voldoende is voor het blussen van kleine branden. De brandblusser heeft een BSI-certificering waardoor deze voldoet aan de kwaliteitseisen en geschikt is voor het blussen van branden in de klasse ABC. Met de meegeleverde ophangbeugel kun je de brandblusser gemakkelijk aan de muur bevestigen, zodat je altijd direct kunt handelen bij een brand. Bij het zien van rook of vuur kun je de blusser snel pakken en de brand zo snel mogelijk blussen. De Smartwares Brandblusser is compact en licht, waardoor je deze gemakkelijk kunt vervoeren. Je kunt de brandblusser ook meenemen in de auto, caravan of boot, wat ideaal is als je op vakantie gaat. Door goed voorbereid te zijn kun je een brand snel blussen om ernstige schade of letsel te voorkomen. De brandblusser is eenvoudig in gebruik, waardoor iedereen weet hoe hij of zij moet handelen bij een brand. Met de Smartwares Brandblusser maak je je gezin veiliger!

brandblussers productvergelijking - Eindoordeel

Wij hebben de top 10 brandblussers natuurlijk gemaakt dus we hebben hier wel een oordeel over. Voor ons bestaat de top 10 alleen maar uit uitstekende brandblussers. We doen hard ons best om de top 10 zo actueel mogelijk te houden en ervoor te zorgen dat iedereen gebruik kan maken van de top 10. 

Wanneer je gebruik maakt van onze top 10 brandblussers is het van belang dat je zelf wel nog wat onderzoek doet. Dit is handig omdat iedereen situatie anders is. Je kunt daarom niet zomaar van de top 10 brandblussers uit gaan.

Natuurlijk zijn alle 10 de brandblussers uit onze lijst van goede kwaliteit maar de nummer 1 heeft misschien andere producteigenschappen dan de eigenschappen die jij belangrijk vindt en naar op zoek bent in een brandblusser.

Conclusie Unknown beste getest

Met deze blog hopen wij dat wij u een duidelijk inzicht hebben gegeven in de wereld van brandblussers. Het is belangrijk om bij bepaalde situaties altijd een brandblusser in de buurt te hebben. Een brandblusser zou zelfs in elke huiskamer aanwezig moeten zijn om een beginnende brand in een vroeg stadium te kunnen blussen. We hebben 10 producten met elkaar vergeleken en de verschillen tussen elk product duidelijk gemaakt. Als gevolg hiervan, is het aan u om een geschikte brandblusser te selecteren die voldoet aan uw eisen en behoeften. Als u nog vragen heeft of hulp nodig heeft bij het kiezen van de beste brandblusser, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd klaar om u te helpen.

 

Gepubliceerd op: 22 feb. 2023