1. slimme apparaten
  2. slimme thermostaat

Top 10 slimme thermostaten voor je woning

Laatst bijgewerkt: 22 mrt. 2023

De warmte van de zon, de geur van koken en het comfort bij thuiskomst. Het familiegevoel van een geschakelde temperatuur in uw huis. Een simpele, efficiënte manier waarop wij energie kunnen besparen is met de slimme thermostaat. Met een aanpasbare temperatuurregeling kunnen we niet alleen geld besparen, maar ook energie. Maar welke is de beste? In deze top 10 gaan we na welke producten er beschikbaar zijn en wat er precies komt kijken bij het kiezen van de juiste slimme thermostaat voor uw huis. 

Soms ben je op zoek naar de ideale slimme thermostaat voor je woning. Je wil dan wel de beste slimme thermostaten vinden, maar je wil hier niet een uur naar hoeven zoeken. Dit is precies de reden waarom wij, van Woonrecensie.nl, voor jou aan de slag zijn gegaan. 

Wij zijn voor je aan de slag gegaan om de ideale top 10 slimme thermostaten voor je op te stellen. Op die manier hoef jij niet te zoeken naar de beste slimme thermostaat voor je woning maar kun je ze wel eenvoudig vinden. We leggen je precies uit waarom deze top 10 ontstaan is en hoe jij er een voordeel aan hebt.

De beste slimme thermostaten voor je woning 

De beste slimme thermostaten voor je woning wil iedereen wel hebben. Je woning is namelijk de plek waar je een fijn gevoel moet hebben en waar je echt thuis moet komen. Daarom is het zo belangrijk om de slimme thermostaten vergelijken waar te maken. Op die manier zie je direct wat handig is en want niet. 

Bij Woonrecensie.nl zijn we altijd druk bezig met het verwerken van nieuwe slimme thermostaten. Een slimme thermostaat kopen moet namelijk eenvoudig gaan, maar je moet wel zeker weten dat je een goede koopt. Daarom helpen wij je hier graag mee met onze top 10. 

Een top 10 vol goede slimme thermostaten

Onze top 10 slimme thermostaten staat vol met alleen maar goede slimme thermostaten. De slimme thermostaten moeten allemaal door een slimme thermostaat test heen, zodat we zeker weten dat het een best getest slimme thermostaat is. Zo voorkomen we dat we slimme thermostaten aanprijzen die helemaal niet zo goed zijn. Het is van groot belang dat ze juist van de beste kwaliteit zijn.

Wat is de beste slimme thermostaten? Wij hebben alleen de beste slimme thermostaten uitgezocht voor onze top 10. Daarom hoef je niet bang te zijn dat je een verkeerde koopt. Het is wel goed om altijd zelf nog wat onderzoek uit te voeren, zodat je zeker weet dat een slimme thermostaat voor jou ideaal is.

Marleen
Marleen

Mijn naam is Marleen en ik ben verheugd om mijzelf voor te stellen als jullie toegewijde gids in de wonderlijke wereld van interieur en wonen. Als fervent interieurliefhebber en gepassioneerde productreviewer is het een eer om mijn bevindingen en inzichten te delen op deze prachtige website.

Inhoudsopgave

Populaire FAQS over deze slimme thermostaten recensies

Een top 10 slimme thermostaten bepalen hoeft niet per se moeilijk te zijn. Het is vooral belangrijk dat we goed kijken naar alle opties die een slimme thermostaat heeft. Aan de hand daarvan kunnen we sneller de kwaliteit van een slimme thermostaat vaststellen. 

Zodra we de kwaliteit weten, kunnen we verder kijken naar alle andere opties. Zo zorgen we ervoor dat we een compleet beeld krijgen van een slimme thermostaat. Hierdoor kan een top 10 slimme thermostaten ontstaan en zorgen we ervoor dat iedereen er gebruik van kan maken. Het is wel altijd goed om zelf ook nog wat onderzoek te doen.

De slimme thermostaten die op onze website staan, zijn allemaal recent getest. We proberen de slimme thermostaten zo recent mogelijk te houden. Wanneer er nieuwe slimme thermostaten op de markt komen, gaan we ook kijken of deze in onze top 10 thuis horen. Zo niet, dan zal je ze niet zien verschijnen. 

Het kan dus voorkomen dat we de top 10 wel aanpassen. Dit doen we, zodat de top 10 slimme thermostaten zo actueel mogelijk blijft. Zo kunnen we voorkomen dat we een goede slimme thermostaat missen. Het is juist belangrijk om alles bij te houden en te kijken welke mogelijkheden we allemaal hebben.

Op Woonrecensie.nl kun je verschillende slimme thermostaten ervaringen vinden. Deze ervaringen staat op de website voor ons zelf, maar ook voor onze klanten. De ervaringen zijn bedoeld om naar te kijken als een tip. Je kan namelijk precies lezen of een slimme thermostaten goed is of niet. 

Het is wel goed om te onthouden dat ervaringen altijd een mening zijn. Als iets voor één iemand geldt, hoeft dit niet voor iedereen te gelden. Daarom is het belangrijk om altijd zelf ook nog te kijken naar de opties en of hij desondanks toch wel bij je past of niet.

Top 10 best geteste slimme thermostaten van nu!

tado° Slimme Thermostaat Starterskit V3+ Inclusief 4 Slimme Radiatorknoppen.

5/5

Kies voor deze tado° Slimme Thermostaat Starterskit V3+ Inclusief 4 Slimme Radiatorknoppen als je een bestaande bedrade thermostaat wilt vervangen en 4 extra radiatoren wilt bedienen. Met deze set heb je de mogelijkheid om je huis comfortabeler te maken. De slimme thermostaat sluit je aan op de bedrading van je huidige thermostaat. Met deze slimme thermostaat kun je je woning comfortabeler maken. De thermostaat is voorzien van een geavanceerd algorithm dat je helpt bij het besparen van energie. Het slimme systeem past de verwarming automatisch aan op basis van de weersvoorspellingen en de veranderingen in de luchtvochtigheid. Daarnaast kun je de verwarming ook instellen voor verschillende ruimtes in je huis. Zo kun je verschillende kamers een andere temperatuur geven. Met de 4 slimme radiatorknoppen kun je ook je radiatoren bedienen. Je kunt de temperatuur en de bedrijfsduur van je radiatoren instellen.

Netatmo Slimme Thermostaat Modulerend OpenTherm Cv-ketel.

5/5

De Netatmo Slimme Thermostaat Modulerend OpenTherm Cv-ketel maakt het mogelijk om je verwarming eenvoudig en comfortabel te bedienen. Met de intuïtieve bediening via de draadloze thermostaat heb je altijd en overal inzicht in je verwarmingsinstellingen. Je kunt de temperatuur instellen zoals jij dat nodig hebt en deze ook aanpassen als de omstandigheden veranderen. De Slimme Thermostaat Modulerend OpenTherm Cv-ketel heeft een modulerende functie die ervoor zorgt dat je verwarming niet volledig gaat stoken als het niet nodig is. In plaats daarvan gaat het geleidelijk naar de ingestelde temperatuur toe. Hierdoor heb je meer rendement en energiebesparing. Uiteraard is dit ook goed voor het milieu. Daarnaast is de modulerende thermostaat ook nog eens eenvoudig te installeren en te bedienen.

Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat Bedraad.

5/5

De Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat Bedraad is een slimme oplossing voor het regelen van uw verwarming. Met deze slimme thermostaat houdt u gemakkelijk de temperatuur in uw huis onder controle. De bedrade thermostaat is eenvoudig aan te sluiten op uw bestaande verwarmingssysteem. Bovendien kunt u deze thermostaat bedienen met een mobiele app van Honeywell, zodat u altijd up-to-date bent met de temperatuur in uw huis. Met de Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat Bedraad kunt u ook verschillende programma's instellen, waarmee u uw verwarming kunt afstellen op verschillende tijden. Zo kunt u de verwarming in uw huis aanpassen aan uw leefstijl en behoeften. U kunt ook een comfortniveau instellen en het energieverbruik in de gaten houden door gebruik te maken van de geïntegreerde energiebesparende functie. De bedrade thermostaat heeft ook een geïntegreerde luchtkwaliteitsmonitor, waarmee u de luchtkwaliteit in uw huis kunt meten. Kortom, met de Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat Bedraad kunt u gemakkelijk en effectief de temperatuur in uw huis regelen. Het is een slimme oplossing voor het regelen van uw verwarming en helpt u energie te besparen. Met de ingebouwde luchtkwaliteitsmonitor kunt u ook de luchtkwaliteit in uw huis meten. Bovendien k.

AVATO TUYA Slimme thermostaat voor CV-ketel- Inbouw -Thermostaat Via Wifi App besturing -stembediening.

5/5

Met de AVATO TUYA slimme thermostaat kunt u uw verwarming en CV-ketel op afstand bedienen. U kunt de temperatuur instellen, zelfs voordat u thuiskomt. Deze thermostaat is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te installeren. U kunt deze met uw mobiele telefoon bedienen via de Smart Life-app. Bediening via WiFi maakt het mogelijk om uw verwarming op afstand te regelen, zodat uw huis lekker warm is wanneer u thuiskomt. Met de AVATO TUYA slimme thermostaat kunt u ook de temperatuur regelen via spraakbediening. U hoeft alleen maar uw stem te gebruiken om de temperatuur te verhogen of te verlagen. Daarnaast kunt u ook programma's maken voor uw verwarming, zodat de temperatuur automatisch wordt aangepast aan uw persoonlijke routine. Dankzij de slimme technologie herkent de thermostaat ook als uw huis leeg is en past de verwarming automatisch aan. U kunt zelfs kiezen om automatisch te worden gewaarschuwd als de temperatuur boven of onder een bepaald niveau komt.

Slimme Thermostaat Water Verwarming Met Wifi App Besturing Stembesturing Alexa Google Thermometer Touchscreen.

5/5

Deze slimme thermostaat beschikt over een aantal bijzondere functies waardoor hij veel meer biedt dan alleen de mogelijkheid om je watertemperatuur te regelen. Zo heeft hij een Wifi-app die je in staat stelt om te bedienen en instellingen aan te passen vanaf je mobiele telefoon. Ook is de thermostaat uitgerust met stembesturing, waarmee je de temperatuur met je stem kunt instellen. Bovendien is de thermostaat voorzien van een touchscreen dat je in staat stelt om het verwarmingsproces op een eenvoudige en intuïtieve manier te besturen. Verder is de thermostaat ook compatibel met Alexa en Google, waardoor je hem bedienen met spraakopdrachten. Met deze slimme thermostaat kun je dus zonder moeite je waterverwarming besturen, waardoor je nooit meer energie hoeft te verspillen. Je kunt de temperatuur op elk moment instellen, waardoor je altijd de perfecte watertemperatuur hebt. Bovendien kun je bedienen vanaf je mobiele telefoon of met je stem. Deze slimme thermostaat is dus een uitstekende oplossing voor alle waterverwarmingsproblemen.

Google Nest Learning Thermostat Slimme thermostaat RVS.

5/5

De Google Nest Learning Thermostat Slimme thermostaat RVS is een eenvoudig te installeren, intuïtief thermostaatsysteem dat je helpt energie te besparen. Het is een innovatief systeem dat je helpt om je energieverbruik te monitoren en beheren. Het heeft een unieke, aanpasbare interface die je helpt om je verwarming en koeling aan te passen en te beheren. Deze gebruiksvriendelijke thermostaat heeft een slank en modern design en past daardoor in elke woonruimte. Deze slimme thermostaat is compatibel met de meeste CV-ketels. Bekijk de compatibiliteitschecker om de compatibiliteit van je CV-ketel te controleren. Met deze thermostaat kun je je verwarmings- en koelingsinstellingen in realtime aanpassen en beheren. Het heeft een intuïtief energiebesparend systeem dat je helpt om het verwarmings- en koelingsniveau in je huis automatisch te regelen. Daarnaast heeft het systeem ook geavanceerde opties zoals de optie om de verwarmings- en koelingsinstellingen van je CV-ketel op afstand te bedienen.

tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit Draadloze variant.

5/5

tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit Draadloze variant biedt een eenvoudige manier om je verwarming te controleren op afstand. Met de slimme thermostaat kunt u gemakkelijk de temperatuur in huis regelen. De V3+ is een verbeterde versie met een verbeterde installatie, verbeterde geofencing, een verbeterde app en uitgebreidere ondersteuning. De kracht van de tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit Draadloze variant is het gebruiksgemak. Het is een eenvoudig te installeren, draadloos systeem dat kan worden aangesloten op zo'n beetje elke kachel of cv-ketel. U hoeft alleen maar de thermostaat te installeren, verbinden met het internet en vervolgens de tado° app op uw smartphone of tablet te gebruiken om de verwarming aan te passen. De tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit Draadloze variant is de perfecte oplossing als je je verwarming wilt beheren vanaf een afstand, zelfs als je geen thermostaat hebt. Het is een uiterst energiezuinig systeem dat in staat is om de temperatuur in je huis geautomatiseerd te regelen, zodat je energie en geld kunt besparen. Bovendien biedt de thermostaat u de mogelijkheid om de temperatuur in verschillende kamers of op verschillende momenten aan te passen, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren.

tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit Bedrade variant.

5/5

De tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit Bedrade variant is een geavanceerde slimme thermostaat die ervoor zorgt dat uw huis comfortabel en energiezuinig verwarmd wordt. De slimme thermostaat is eenvoudig te bedienen via de tado°-app, waarmee u de temperatuur en verwarmingstijden kunt regelen. U kunt ook instellen dat de thermostaat wordt aangepast op basis van uw locatie en uw gebruiksgewoonten. Deze bedrade variant wordt per kabel aangesloten op de ketel. De thermostaat is eenvoudig te installeren en heeft geen bijkomende kosten voor installatie. Daarnaast is de tado° Slimme Thermostaat V3+ ook compatibel met veel verschillende soorten kachels en ketels, waardoor hij in bijna elke woning kan worden geïnstalleerd. De tado° Slimme Thermostaat V3+ levert een hoge prestatie, waardoor uw woning altijd optimaal verwarmd wordt. Daarnaast bespaart de slimme thermostaat ook energie door de verwarming te reguleren. Met deze slimme thermostaat kunt u dus zowel comfortabel als energiezuinig verwarmen.

tado° Draadloze Temperatuursensor.

5/5

Met de tado° Draadloze Temperatuursensor kun je je huis perfect op temperatuur houden. De sensor meet de temperatuur in verschillende kamers en stuurt deze gegevens naar je Tado installatie, zodat je makkelijk je thermostaat of verwarming kunt regelen. De draadloze sensor is eenvoudig te installeren, je hoeft enkel de sensor te plaatsen en deze te koppelen met de internetbridge van je Tado installatie. De sensor heeft een lange levensduur en is daardoor duurzaam. Door de batterij-aangedreven sensor hoeft je geen stroomkabels te leggen en bespaar je hiermee tijd en moeite. De sensor is klein en licht van formaat. Je kunt hem overal plaatsen waar je de temperatuur wilt meten. Denk hierbij aan een slaapkamer, woonkamer of keuken. Daarnaast is de temperatuur die de sensor meet ook nauwkeurig, zodat je zeker weet dat je huis altijd op de juiste temperatuur staat.

Bosch EasyControl slimme thermostaat (bedraad).

5/5

De Bosch EasyControl is een uiterst gebruiksvriendelijke slimme thermostaat. Hij is makkelijk te bedienen via het touchscreen en de gratis app EasyControl voor Android of iOS. De EasyControl communiceert met het display en de app, maar ook met Ambient Light. Hierdoor licht de thermostaat direct op als de temperatuur verlaagd of verhoogd wordt. De verschillende kleuren geven de diverse functies aan. Blauw licht bijvoorbeeld als de temperatuur via de app wordt verlaagd. De Bosch EasyControl slimme thermostaat (zwart) is perfect voor het regelen van de temperatuur in uw woning. Het is een precies en betrouwbaar apparaat dat uw energieverbruik vermindert. Bovendien is het een zeer stijlvol apparaat met een modern design dat zowel binnen als buiten mooi oogt. Met de Bosch EasyControl slimme thermostaat is het eenvoudig om de temperatuur in huis te regelen en te beheren.

slimme thermostaten productvergelijking - Eindoordeel

Wij hebben de top 10 slimme thermostaten natuurlijk gemaakt dus we hebben hier wel een oordeel over. Voor ons bestaat de top 10 alleen maar uit uitstekende slimme thermostaten. We doen hard ons best om de top 10 zo actueel mogelijk te houden en ervoor te zorgen dat iedereen gebruik kan maken van de top 10. 

Wanneer je gebruik maakt van onze top 10 slimme thermostaten is het van belang dat je zelf wel nog wat onderzoek doet. Dit is handig omdat iedereen situatie anders is. Je kunt daarom niet zomaar van de top 10 slimme thermostaten uit gaan.

Natuurlijk zijn alle 10 de slimme thermostaten uit onze lijst van goede kwaliteit maar de nummer 1 heeft misschien andere producteigenschappen dan de eigenschappen die jij belangrijk vindt en naar op zoek bent in een slimme thermostaat.

Conclusie Unknown beste getest

Het kiezen van de beste slimme thermostaat hoeft niet moeilijk te zijn, vooral als je onze blog helemaal hebt doorgelezen. We hebben de 10 beste producten voor je op een rijtje gezet, dus je hebt genoeg opties om uit te kiezen. Als je de juiste kiest, kun je gemakkelijk je energiekosten besparen met een slimme thermostaat. Als je nog vragen hebt, hoeven jullie ons maar te contacteren en wij staan klaar om jullie te helpen. Het beste wat je kan doen is een slimme thermostaat kiezen die het beste voldoet aan jullie behoeften aan te schaffen. We hopen dat jullie onze blog over slimme thermostaat nuttig hebben gevonden en dat jullie hebben kunnen vinden wat jullie hebben gezocht.

 

Gepubliceerd op: 22 feb. 2023